Over Fit & Fysio Dirksland

Over Fit & Fysio Dirksland
Fit & Fysio Dirksland is een bewegingscentrum op Goeree-Overflakkee met veel specialisaties onder één dak.

Wij willen met samen met u samen werken aan een betere gezondheid. Cliënten hebben onze praktijk tijdens het klanttevredenheidsonderzoek over heel 2021 beoordeeld met een 9.2!

Bekijk de speciale Fit & Fysio jubileum editie.

Iedereen bedankt voor de afgelopen 10 jaar en SAMEN door naar de volgende 10!

https://www.flipsnack.com/559CB788B7A/fit-fysio-dirksland-10-jaar.html

Onze Missie
Fit & Fysio Dirksland richt zich op natuurlijke herstel- en aanpassingsprocessen met betrekking tot het bewegend functioneren bij mensen met gezondheidsproblemen. Het gaat daarbij niet alleen om verminderen van pijn, vergroten van bewegingsuitslagen of conditieverbetering: het vergroten van de kwaliteit van leven speelt een belangrijke rol. Met als uitgangspunt laagdrempeligheid, wederzijds vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid, willen wij de best mogelijke kwalitatieve, transparante en doelmatige fysiotherapeutische zorg (“best practice”) leveren volgens de meest moderne en op de wetenschap gebaseerde (“evidence based”) inzichten.

Onze Visie
Fit & Fysio Dirksland hanteert het biopsychosociale model als uitgangspunt. Ons uitgangspunt is dat ieder mens de capaciteit heeft om te herstellen of, indien dat door fysieke redenen onmogelijk is, zich aan te passen. Onze bijdrage in dat herstel- of aanpassingsproces is het samen met de patiënt analyseren van het gezondheidsprobleem (wat is het en hoe komt het) en het vinden van een oplossing (wat kan de patiënt zelf en waar kunnen wij bij helpen).