Partners

Partners van  Fit & Fysio Dirksland

“alleen ga je sneller, samen kom je verder”
Omdat we bij Fit & Fysio Dirksland ons realiseren dat we niet overal goed in kunnen zijn, hebben we een aantal professionals om ons heen waar we mee samenwerken.

ErGo Stellendam

Fit & Fysio Dirksland werkt nauw samen met de ergotherapeuten van Careyn, vooral op het gebied van hand- en polsproblemen.

De ergotherapeuten van Careyn helpen u om uw dagelijkse handelingen weer zo zelfstandig mogelijk en naar tevredenheid uit te voeren. Daarbij is het doel om uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden of te verbeteren.

Soms kunt u in uw dagelijks leven, activiteiten die u gewend bent om te doen niet meer zelfstandig uitvoeren, door bijvoorbeeld een ziekte, beperking of het ouder worden. Denk bijvoorbeeld aan dagelijkse handelingen zoals het uitvoeren van huishoudelijke taken, het verplaatsen zowel binnen als buitenshuis, uzelf verzorgen, hobby’s en werk.

 

 

Voedingsconsulent
Wendy Siebel kan voor u een persoonlijk begeleidingsplan opstellen.  Na een kennismakingsgesprek waarbij de doelen en verwachtingen besproken worden, krijgt u een uitgebreide vragenlijst om thuis in te vullen, zodat er inzicht verkregen kan worden in uw voedingspatroon.

Afspraken met Wendy kunt u maken via Invictus.

Netwerken

Fit & Fysio Dirksland maakt deel uit van:

-> FyGo, fysiotherapeutengroep Goeree Overflakkee
-> Onconetwerk Goeree Overflakkee
-> multidisciplinaire overleggen (MDO) huisarts Graafland, huisarts Kooij, huisarts Baelde
-> Chronisch Zorgnet
-> Fys’Optima