Partners

Partners van  Fit & Fysio Dirksland

“alleen ga je sneller, samen kom je verder”
Omdat we bij Fit & Fysio Dirksland ons realiseren dat we niet overal goed in kunnen zijn, hebben we een aantal professionals om ons heen waar we mee samenwerken.

Invictus personal training
Fit & Fysio Dirksland heeft een intensieve samenwerking met Invictus personal training, Melissant.

Bij Invictus personal training draait het om u als persoon. Uw situatie, wensen en behoeften zijn het fundament van de individuele- of groepsbegeleiding. Het moet effectief, professioneel, motiverend en vernieuwend zijn, maar ook leuk, afgesteld, educatief en compleet.

Wanneer u wilt beginnen met personal training dan zal er eerst vrijblijvend kennis gemaakt worden tussen u, de personal trainer en de werkwijze van Invictus personal training. Vervolgens zullen we tijdens de intake een screening maken middels evidente vragenlijsten om een beter beeld te creëren van uw achtergrond en levensstijl. Na deze intake begint het personal trainingstraject met het in kaart brengen van uw lichaamscompositie en fysieke gesteldheid. Na het vaststellen van de beginsituatie start de training en levensstijlcoaching volgens de structuur die het beste bij u past.

Deze structuur kunt u grotendeels zelf vormgeven. Wij kijken graag naar uw persoonlijke situatie, mogelijkheden en wensen. Waarbij het resultaat, uw doelen, continu voor ogen wordt gehouden.
Of u in de gym, thuis, in het bos of op het strand wilt trainen, samen met de personal trainer kijken we wat het beste bij u en uw doelen past.

Bewust voedingsadvies
Fit & Fysio Dirksland werkt nauw samen met Wendy Siebel, van Bewust Voedingsadvies.

Bewust Voedingsadvies biedt een gratis kennismakingsgesprek waarbij de doelen en verwachtingen besproken worden. Na het kennismakingsgesprek krijgt u een uitgebreide vragenlijst om thuis in te vullen, zodat ik inzicht krijg in uw voedingspatroon. Naar aanleiding van de vragenlijst en de doelen wordt er een persoonlijk begeleidingsplan plan opgesteld waarbij er extra aandacht is voor uw voorkeuren. Bewust Voedingsadvies gelooft namelijk dat het aanleren van een gezond voedingspatroon alleen slaagt als het plan aansluit bij u!