Partners

Partners van  Fit & Fysio Dirksland

“alleen ga je sneller, samen kom je verder”
Omdat we bij Fit & Fysio Dirksland ons realiseren dat we niet overal goed in kunnen zijn, hebben we een aantal professionals om ons heen waar we mee samenwerken.

Invictus personal training
Fit & Fysio Dirksland heeft een intensieve samenwerking met Invictus personal training, Melissant.

Bij Invictus personal training draait het om u als persoon. Uw situatie, wensen en behoeften zijn het fundament van de individuele- of groepsbegeleiding. Het moet effectief, professioneel, motiverend en vernieuwend zijn, maar ook leuk, afgesteld, educatief en compleet.

Wanneer u wilt beginnen met personal training dan zal er eerst vrijblijvend kennis gemaakt worden tussen u, de personal trainer en de werkwijze van Invictus personal training. Vervolgens zullen we tijdens de intake een screening maken middels evidente vragenlijsten om een beter beeld te creëren van uw achtergrond en levensstijl. Na deze intake begint het personal trainingstraject met het in kaart brengen van uw lichaamscompositie en fysieke gesteldheid. Na het vaststellen van de beginsituatie start de training en levensstijlcoaching volgens de structuur die het beste bij u past.

Deze structuur kunt u grotendeels zelf vormgeven. Wij kijken graag naar uw persoonlijke situatie, mogelijkheden en wensen. Waarbij het resultaat, uw doelen, continu voor ogen wordt gehouden.
Of u in de gym, thuis, in het bos of op het strand wilt trainen, samen met de personal trainer kijken we wat het beste bij u en uw doelen past.

ErGo Stellendam

Fit & Fysio Dirksland werkt nauw samen met de ergotherapeuten van Careyn, vooral op het gebied van hand- en polsproblemen.

De ergotherapeuten van Careyn helpen u om uw dagelijkse handelingen weer zo zelfstandig mogelijk en naar tevredenheid uit te voeren. Daarbij is het doel om uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden of te verbeteren.

Soms kunt u in uw dagelijks leven, activiteiten die u gewend bent om te doen niet meer zelfstandig uitvoeren, door bijvoorbeeld een ziekte, beperking of het ouder worden. Denk bijvoorbeeld aan dagelijkse handelingen zoals het uitvoeren van huishoudelijke taken, het verplaatsen zowel binnen als buitenshuis, uzelf verzorgen, hobby’s en werk.

 

 

Voedingsconsulent
Wendy Siebel kan voor u een persoonlijk begeleidingsplan opstellen.  Na een kennismakingsgesprek waarbij de doelen en verwachtingen besproken worden, krijgt u een uitgebreide vragenlijst om thuis in te vullen, zodat er inzicht verkregen kan worden in uw voedingspatroon.

Afspraken met Wendy kunt u maken via Invictus, waar zij ook als personal trainer werkt.

Netwerken

Fit & Fysio Dirksland maakt deel uit van:

-> FyGo, fysiotherapeutengroep Goeree Overflakkee
-> Onconetwerk Goeree Overflakkee
-> multidisciplinaire overleggen (MDO) huisarts Graafland, huisarts Kooij, huisarts Baelde
-> Chronisch Zorgnet
-> Fys’Optima