Wat past bij u?

Wat past bij u?
Fitness is ideaal voor als u individueel en in alle vrijheid uw conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Tijdens een intakegesprek nemen de we bijzonderheden ten aanzien van uw fitheid en gezondheid door, doet u een aantal testen en bespreken we uw persoonlijke doelen en wensen.

De fitnesszaal van Fit & Fysio Dirksland is voorzien van moderne apparatuur. U kunt kiezen voor fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut/sportdocent of, als u meer ervaren bent, zonder begeleiding. Vanzelfsprekend kunt u dan altijd een afspraak maken voor het bespreken van uw trainingsprogramma.

Kiest u voor fitnessen onder begeleiding van de fysiotherapeut/sportdocent dan kunt u uw vragen direct stellen en bent u er zeker van dat uw training goed verloopt.

Groepslessen en bedrijfsfitness
Vindt u het gezelliger in een groep te trainen, dan kunt u gebruik maken van onze groepslessen. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een bedrijfsfitness programma. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Cursus: Sportief afslanken
In samenwerking met gewichtsconsulenten Monique den Baars en Wendy Siebel bieden we de cursus Sportief afslanken aan. Sportief afslanken is gericht op succesvol afvallen en op gewicht blijven door verandering van uw leefstijl, zowel qua voeding als qua beweging. De groepslessen vinden plaats op maandagavond. Afspraken met de één van de gewichtsconsulenten worden apart gemaakt.

Yoga
In samenwerking met yogadocente Hellen Wervers (www.yogabyhellen.nl) bieden we yogalessen aan. U kunt zich aanmelden via de website van Hellen.

Personal training
Wij werken samen met John van Nimwegen van Invictus Personal Training. Hij verzorgt personal training op individuele basis of in smallgroups. Kijk voor meer informatie op www.invictuspt.nl.