Referentie 1

Maandagavond tegen half negen pak ik de fiets en met vijf minuten ben ik bij Fit & Fysio. Ik begin rustig met warm lopen, fietsen of roeien. Intussen even gezellig bijkletsen met mijn buurman of buurvrouw terwijl de fysiotherapeut even langs komt om te vragen hoe het de afgelopen week gegaan is. Na een minuut of tien doen we een aantal oefeningen, van opdrukken tot slingeren met een touw. Ondertussen voldoende water drinken en het zweet van je gezicht wissen. De therapeut vertelt vriendelijk hoeveel oefeningen we nog moeten doen. Ondertussen wordt scherp in de gaten gehouden of je wel de goede houding hebt om blessures te voorkomen.

Hoe ben ik bij Fit & Fysio terecht gekomen? Ik had regelmatig last van mijn rug en bewegen is dan goed. Omdat het er niet altijd van kwam heb ik een balletje opgegooid bij Fit & Fysio. Ik heb ondervonden dat blessures, pijn of vermoeidheid geen redenen zijn om niet meer te bewegen. Bij Fit & Fysio kun je een oefenprogramma volgen dat helemaal op jou afgestemd is. Denk niet in wat je NIET kunt, maar denk aan wat je WEL kunt. Je gaat vanzelf merken dat je conditie en je fysiek vooruit gaat, waardoor je fanatieker wordt om meer te gaan presteren.

Na de oefeningen zoek ik een apparaat en doe ik zo’n vijftien minuutjes cardio, waarbij ik oplet dat mijn hartslag niet boven de limiet uit komt. Daarna rustig uitlopen of fietsen en de cooling down. Hoe moe ben je op een schaal van 1 tot 10? Een acht, en dat is prima. Even na negenen zit ik weer op de fiets naar huis, en ga ik heerlijk vol energie de nieuwe week in. Ook zin gekregen of op zoek naar nieuwe energie? Fit & Fysio, warm aanbevolen!