Referentie 2

Als reumapatiënt kom ik al jaren wekelijks over de vloer. In eerste instantie is de fysiotherapie bedoeld om alle functies te behouden, denk aan de beweeglijkheid van armen, benen, schouder, elleboog etc. Daarnaast worden er periodiek metingen gedaan om te kijken of het behandelplan aangepast moet worden.

Naast de wekelijkse sessies kom ik na chirurgische ingrepen vaker. Er zijn uitgebreide behandelingen geweest rondom de plaatsing van knieprothese, schouderprothese en andere operatieve ingrepen. Kort na de ziekenhuisopnames kwam de fysiotherapeut aan huis, maar zodra de mogelijkheid er was kwam ik zelf weer naar de praktijk.

Daarnaast maak ik gebruik van de mogelijkheid om bij Fit & Fysio wekelijks te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ook dit draagt eraan bij om conditioneel fit te blijven en zoveel als mogelijk de beweeglijkheid op gang te houden. Daarnaast is er bij het sporten natuurlijk contact met andere mensen en pep je elkaar op.

In de loop der jaren is de praktijk veranderd van een éénmanszaak, eigenlijk éénvrouwszaak, naar een praktijk met een team van verschillende therapeuten met vaak een eigen specialisatie. Wat gebleven is, zijn de persoonlijke aandacht en goede zorg.